Světelná terapie

Léčení světlem je terapie na míru a spočívá v tom, že se na vás naladím absolutně individuálně. Vaše tělo mi následně poví, jakoby vyprávějíc příběh to, co v danou chvíli potřebuje. Váš duch je jako ochranný anděl, který vás vede a mě říká, zda ho smím léčit či ne. Většinou ke mně, ale přicházejí lidé, kteří jsou  na pozvednutí připraveni.

Na všem se domluvíme, ale vše vychází i z Vás, práce při léčení, která je třeba proto, aby Váš duch cítil, že je probuzení a lečení především vaše zásluha. Povětšinou začínám pár otázkami a probuzením kreativity, která napoví o tom, jakým směrem ve vašem životě může proudit vitální síla více. Potom se spolu pustíme buď do diagnostiky čaker a nebo ještě předtím do Motýlí masáže, to dle potřeby, u každého z vás je to jiné.

Jsme v nové době, kde se tělo díky našemu vědomí, umí vyléčit samo a tak mám v plánu být jen průvodcem, který vás na Cestě podpoří a ukáže směr a nejsem na to sama. Nemůžu opomenout mnoho pomocníků z jiných sfér a také léčivou sílu Květu Života.

Také pracuji se světelnými esencemi – hlavně s delfíními, zvířecími a květinovými. Je to krásné objevování propojení nás a přírody. Hluboce léčivé.

Pokud Vás terapie oslovila těším se na vás.

Cena:

Terapie Ruce světla (hodina / hodina a půl) … 1200 Kč